За нас|За контакти|Новини|Електронен магазин|Каталози|Услуги|Работа
2019-06-26

Уважаеми клиенти , електронният магазин е затворен от 28.06.2019, поради стара технология и недостатъчна сигурност на даннитете. Всички данни на потребителите ще бъдат изтрити на 31.07.2019. Отворен е нов модерен е-магазин на адрес http://eshop.asdbg.com/ -заповядайте!
rm_arrow прочети още
2019-06-26

На 13.06.2019 събирателно дружество АККОН се преобразува в ООД. Новото дружество " АККОН СД БЪЛГАРИЯ ООД съкратено изписване АСД БГ ООД приема всички активи и пасиви на АККОН СД.  
rm_arrow прочети още
2019-03-15

Уважаеми клиенти,  На 16.03.2019 г., офисът в кв. Павлово, ул. „Проф. Дочо Леков” №3 няма да работи – заповядайте в магазина ни на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” №40. Телефонен номер за връзка: 0878 900 402.  
rm_arrow прочети още

В тази страница може да си поръчате изключително лесно оферта за продукти от сайта в следните случаи:

  1. Не виждате цена на продукта /Вашият профил не Ви дава правo или нямате регистрация/.
  2. Интересува Ви специална цена за конкретно количество от продуктите в сайта, възможен срок на доставка, отстъпка и възможни начини на плащане.
  3. Цената, която виждате, не Ви допада и искате по-добра. Дава Ви се възможност да напишете коментар в полето за свободен текст. Допустими са всякакви коментари като например: "Цената Ви е по-висока с 5 лв. отколкото съм готов да платя.", "Цената Ви е по-висока от цената "offline"- магазин с адрес ул. "Ангел Кънчев" №5, "Цената Ви е добра, но не ми допадат условията за плащане." или просто "Цената Ви е висока". Може да поискате подобрение на условията за всичко, което не Ви харесва в офертата ни от "E-shop"!

Политиката на фирмата ни е да удовлетворява разумните искания на всички клиенти, като степента на подобрение на цената ще е толкова по-голяма, колкото са по-конкретни и правдиви основанията, отразени в полето за свободен текст!

За удобство са предвидени две опции за избор на продукти:

1. По наименование - подредени по азбучен ред.

2. По код - ако сте запомнили началните символи на кода, със започване на въвеждането му сайтът ще филтрира всички продукти извън въведените символи и изборът на продукта ще е изключително прост.

Когато продуктът е намерен, следва да въведете количеството, от което се интересувате, ако е различно от единица. Може да добавяте произволно количество продукти, след което затваряте избора с бутон "close" и клик върху бутон "поръчай оферта". Очаквайте офертата като проформа фактура по e-mail с възможност да я примете и да осъществите сделка съгласно цените и условията, описани в нея. Ако желаете сделка, трябва да изпълните следващите стъпки: Логвате се с изпратените Ви автоматично от сайта "потребител" и парола попълвате липсващите данни от профила Ви, касаещи доставката, и отивате на "статус на поръчка", където следва да я одобрите, с което осъщестявате сделката. Движението на поръчката може да проследите във Вашия профил - статус на поръчките и известия за движението им.

Това е една великолепна възможност за 'online' договаряне без загуба на време и за двете страни. Възползвайте се!

филтрирай по артикулен номер (код на продукта)
филтрирай по име на продукта
Име на продукт Количество
Име: 
E-mail: 
GSM за контакт и известия: 
Фирма: 
Адрес на регистрация: 
МОЛ: 
Идентификационен No: 
ДДС No: 
Свободен текст: 
 
 
задължителни полета