За нас|За контакти|Новини|Електронен магазин|Каталози|Услуги|Работа
НачалоПотребителиРегистрация
2017-12-19

Уважаеми клиенти, вече повече от 20 години ние доставяме в България този върхов "Продукт", защитаващ успешно десетки хиляди домове и офиси срещу кражби и посегателства.
rm_arrow прочети още
2017-07-14

Специални отстъпки от 20% за всички продукти на GERDA плюс 20% отстъпка от цената за монтаж на GERDA TYTAN за периода 15.07 - 15.08.2017 г.
rm_arrow прочети още

Регистрацията отнема до 1 минута, но дава много привилегии:

  1. Виждате цени на повече продукти в зависимост от типа потребител, който сте избрали. Този избор ни ориентира какви продукти да Ви предложим за закупуване с максималната за съответния потребител отстъпка. Имайте предвид, че акаунтите /профилите/ се активират автоматично и веднага след регистрацията може да се логвате и да работите с 'ESHOP'. След логване имате възможност да попълните адресни данни, ако ще получавате стоки на адрес, както и да допълвате или коригирате своя акаунт.
  2. Получавате търговска отстъпка за пазаруване "ONLINE", която ще видите веднага след логване маркирана в червено, а цените Ви са преизчислени спрямо тази отстъпка, така че виждате Вашите персонални цени. Ако направите поръчка за над 300 лв., ще получите допълнителен бонус в зависимост от сумата.
  3. Вашият акаунт /профил/ служи за запазване на поръчките Ви, за изпращане и получаване на съобщения до и от администратора. Освен като личен архив на поръчките може да го използвате за справки като шаблони за бъдещи поръчки.
  4. Най-важното качество на Вашия профил е, че по всяко време може да проследите движението на Вашата поръчка: Одобрена без корекции /ако се налагат корекции, Вие получавате известие с SMS и/или email, за да влезете в профила си и да одобрите корекцията/, след което може да видите и очакваната дата за получаване и да проследите движението ú. При изпращане на стоката ще бъдете известен отново.

ВАЖНО:

Профили: Търговец на дребно и Дистрибутор - не се активират автоматично и се одобряват от администратор до 48 часа след постъпване на заявката!

ВЪВЕДЕТЕ ПО-ДОЛУ ДАННИТЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ и използвайте бутон "Регистрирай се"!

Паролата за достъп ще получите по email!

Потребителско име »
E-mail »
Име и фамилия »
GSM за контакт и известия »
Тип потребител »
Колко прави 3 + 5 »