За нас|За контакти|Новини|Електронен магазин|Каталози|Услуги|Работа
НачалоПотребителиРегистрация
2019-06-26

Уважаеми клиенти , електронният магазин е затворен от 28.06.2019, поради стара технология и недостатъчна сигурност на даннитете. Всички данни на потребителите ще бъдат изтрити на 31.07.2019. Отворен е нов модерен е-магазин на адрес http://eshop.asdbg.com/ -заповядайте!
rm_arrow прочети още
2019-06-26

На 13.06.2019 събирателно дружество АККОН се преобразува в ООД. Новото дружество " АККОН СД БЪЛГАРИЯ ООД съкратено изписване АСД БГ ООД приема всички активи и пасиви на АККОН СД.  
rm_arrow прочети още
2019-03-15

Уважаеми клиенти,  На 16.03.2019 г., офисът в кв. Павлово, ул. „Проф. Дочо Леков” №3 няма да работи – заповядайте в магазина ни на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” №40. Телефонен номер за връзка: 0878 900 402.  
rm_arrow прочети още

Регистрацията отнема до 1 минута, но дава много привилегии:

  1. Виждате цени на повече продукти в зависимост от типа потребител, който сте избрали. Този избор ни ориентира какви продукти да Ви предложим за закупуване с максималната за съответния потребител отстъпка. Имайте предвид, че акаунтите /профилите/ се активират автоматично и веднага след регистрацията може да се логвате и да работите с 'ESHOP'. След логване имате възможност да попълните адресни данни, ако ще получавате стоки на адрес, както и да допълвате или коригирате своя акаунт.
  2. Получавате търговска отстъпка за пазаруване "ONLINE", която ще видите веднага след логване маркирана в червено, а цените Ви са преизчислени спрямо тази отстъпка, така че виждате Вашите персонални цени. Ако направите поръчка за над 300 лв., ще получите допълнителен бонус в зависимост от сумата.
  3. Вашият акаунт /профил/ служи за запазване на поръчките Ви, за изпращане и получаване на съобщения до и от администратора. Освен като личен архив на поръчките може да го използвате за справки като шаблони за бъдещи поръчки.
  4. Най-важното качество на Вашия профил е, че по всяко време може да проследите движението на Вашата поръчка: Одобрена без корекции /ако се налагат корекции, Вие получавате известие с SMS и/или email, за да влезете в профила си и да одобрите корекцията/, след което може да видите и очакваната дата за получаване и да проследите движението ú. При изпращане на стоката ще бъдете известен отново.

ВАЖНО:

Профили: Търговец на дребно и Дистрибутор - не се активират автоматично и се одобряват от администратор до 48 часа след постъпване на заявката!

ВЪВЕДЕТЕ ПО-ДОЛУ ДАННИТЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ и използвайте бутон "Регистрирай се"!

Паролата за достъп ще получите по email!

Потребителско име »
E-mail »
Име и фамилия »
GSM за контакт и известия »
Тип потребител »
Колко прави 2 + 6 »